Echt?

Ja! Want met deze online schrijftraining leer je zakelijke teksten schrijven

En ga je het nog leuk vinden ook

Bekijk de training

Online training Zakelijke Teksten Schrijven

Zakelijke teksten die én lekker lezen en ook nog eens effectief zijn. Bestaan die überhaupt? Jazeker, en in deze online training leer je hoe je ze schrijft. Denk maar aan teksten voor je website of blog. Of persberichten, rapportages of mailings. Iedereen kan schrijven. Dus jij ook. 
In deze training ga je vol aan de bak met de inhoud van jouw verhaal. Ook leer je meer over je eigen stijl, je brand voice. Je werkt aan de vindbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid van je teksten. En dankzij de tips, trucjes en shortcuts leer je soepel schrijven. Soepel als een hoepel.

Leer schrijven als een tekstschrijver

Hoe lukt het professionele tekstschrijvers toch om steeds van die pakkende teksten te schrijven die je maar wilt blíjven lezen? En lezen. En lezen.
Nou, tekstschrijvers beschikken over schrijfvaardigheden die ze zich hebben aangeleerd. En schrijfervaring die ze hebben opgedaan.
In deze schrijftraining leer je hoe je deze vaardigheden tot jouw schrijfuitrusting maakt. En bouw je gestaag aan je schrijfervaring.

Volg de schrijftraining waar en wanneer je wilt

De basistraining Zakelijk Schrijven bestaat uit zes lessen. Elke les bevat een korte video, extra achtergrondinformatie, spiekbrieven, checklists en een of meer opdrachten. De training is volledig online, dus het enige dat je nodig hebt is je computer of laptop en een internetverbinding. Je kunt de training in één keer doen, of je volgt elke dag, week of maand een volgende les, het tempo bepaal je zelf. Je houdt sowieso twee jaar lang toegang. 

Voor werkende professionals en professionele medewerkers

Deze schrijftraining volg je op basis van zelfstudie. Daarom is ie geknipt voor ondernemers, starters, freelancers, virtual assistants en communicatiemedewerkers die hun eigen werktijd kunnen invullen.
Meer schrijfadvies? Volg dan het blog of schrijf je in voor de nieuwsbrief. En wil je tijdens het volgen van de training even sparren over een tekstuele kwestie? Stuur gerust een mailtje.

Deze professionals gingen je voor

Dagmar is vriendelijk en schept een veilige sfeer zodat de deelnemers hun ‘misbaksels’ durven te delen.

Het belangrijkste wat ik leerde was dat je gewoon moet beginnen. Rem eraf. Vrij schrijven. Dat helpt bij het formuleren van de why die zo essentieel is voor de rest van de teksten.

De training heeft me geholpen met het schrijven van de tweede druk van mijn boek. Dankzij de verschillende oefeningen kreeg ik écht nieuwe inzichten in wat ik precies wilde overbrengen.

'Iedereen kan schrijven’ heb ik als een verrassende training ervaren. Fijne out of the box schrijfopdrachten, met daarna het kritisch zijn en redigeren.

De training heeft me gemotiveerd om zelf actiever mijn eigen teksten na te lezen. En als ik feedback geef op andermans teksten, ik ook strenger kan en moet zijn op mijn eigen teksten.

Heel prettig om tussentijds online gecoacht te worden! Ook erg handig dat je ons aanspoort en herinnert aan het huiswerk.

Praktische training door de schrijfopdrachten, gewoon doen.

Dagmar is een frisse verschijning, en combineert beeld en tekst heel goed. Het onderdeel 'Bouw je Brand Voice' is voor mij dé reden om deze schrijftraining te volgen.

De training is voor alle niveaus. Ook de basic lessen worden meegepakt waar een beginnend (blog) schrijver tegenaan loopt en worden helder uitgelegd. Dus ik raad de training zeker aan.

Fantastisch! Als Brand Creator doe ik dit altijd in schetsvorm, maar qua schrijven werkt dit natuurlijk net zo goed. Wat ik goed vind aan jouw training is dat je op creatief schrijven gaat zitten en niet zo zeer op het het foutloos schrijven. Creativiteit is essentieel.

De training gaf me het gevoel dat schrijven écht voor iedereen is. Dat gevoel heeft me persoonlijk heel goed gedaan. Ik ben me veel zekerder gaan voelen in het schrijven.

Zin om zakelijke teksten te leren schrijven?

Voor je bedrijf, voor je werkgever of voor je klanten

Yes! Vertel me meer