Kan iedereen schrijven?

Yes, daar geloven wij in! Als founding mother van Iedereen kan Schrijven ontwikkelde Dagmar Holtman deze online schrijftraining voor ondernemers, (startende) tekstschrijvers, online marketeers en alle andere werkende professionals. Met als doel om mensen kennis te laten maken met zakelijk schrijven op een leuke manier. Je kunt namelijk echt wel schrijven – alleen denkt 95 procent van de mensen dat dat niet zo is. Maar nu komt het: schrijven is geen rocket science. Wat je nodig hebt om goed te kunnen schrijven is goede zin, kennis van het alfabet en een beetje durf. En een aantal schrijfvaardigheden. Die ga je in deze training leren en je eigen maken.

Dagmar Holtman – founding mother en tekstschrijver

Ooit wilde ik striptekenaar worden, nu breng ik kleur en contour aan met teksten die smoel hebben. Na mijn studie Journalistiek startte ik in 2011 als freelance tekstschrijver. En nu vind ik het supertof om mijn kennis uit de theorie en praktijk over te dragen aan anderen.

Grootste valkuil met schrijven
Definitely dat ik te gehaast ben en daardoor hele domme fouten over het hoofd zie. En too much use of English, I’d say.

Esther Beels-Balfoort – online marketing en Office Queen

Office Queens is de naam van mijn bedrijf, want een Office Queen is wat ik ben. Als Virtual & Office professional neem ik graag de administratie en marketing van ondernemers en organisaties uit handen. Zoals bij Iedereen kan Schrijven.

Grootste valkuil met schrijven
Ik maak graag bruggetjes tussen twee totaal verschillende onderwerpen, maar wil nog weleens stoeien met ‘to the point’ komen en bedenken welke boodschap ik precies wil overbrengen.

Vera Weijers – gastblogger en tekstschrijver

Elke uiting van cultuur, of dat nu street art, poëzie of design is, laat het het nieuwsgierige kind in mij ontwaken. Cultuurwetenschappen was daarom een vanzelfsprekende studiekeuze. Nu geef ik als freelance schrijver en creatief strateeg vorm aan identiteiten en merkverhalen via woorden en concepten.

Grootste valkuil met schrijven
Mijn liefde voor veel te lange zinnen met diepgaande details en sfeerbeschrijvende metaforen die tot vage teksten leiden waardoor lezers mij nog maar moeilijk kunnen volgen…

Instagram did not return a 200.
Volg Iedereen kan Schrijven